Download lagu Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno. Download lagu Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno. Download Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno Cepat. Download Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno terpopuler.. Kalian bisa klik judul lagu pada list untuk download lagu Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno.

Lirik Lagu Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Download lagu Tetep Ning Ati Ardia Diwang MP3 dan MP4 Gratis. Download cepat tanpa halangan, kamu juga bisa dengerin semua lagu vaforit kamu termasuk Tetep Ning Ati Ardia Diwang hanya di EplaylistClub. Play lagu Tetep Ning Ati Ardia Diwang menggunakan EplaylistClub musik player untuk menikmati lagu vaforit kamu

Title: Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno
Years: 2018
Genre: Music
Size: +- 5,55MB
Duration: 4:50
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yuk subscribe untuk mendapatkan update lagu terbaru dari kami. Atau bisa juga simpan link berikut : Eplaylist Feedburner