Download lagu Ardia Diwang Probowati - Rembulan. Download lagu Ardia Diwang Probowati - Rembulan MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Ardia Diwang Probowati - Rembulan. Download Ardia Diwang Probowati - Rembulan Cepat. Download Ardia Diwang Probowati - Rembulan terpopuler.. Kalian bisa klik judul lagu pada list untuk download lagu Ardia Diwang Probowati - Rembulan.

Lirik Lagu Ardia Diwang Probowati - Rembulan

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane


Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas


Howo ning jero batin pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas


Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan


Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing bathin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane


Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas


Howo ning njero batin tansah pengen sesanding
Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas


Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

Download lagu Rembulan Proborini Versi Keroncong Cipt Ipa Hadi Sasono MP3 dan MP4 Gratis. Download cepat tanpa halangan, kamu juga bisa dengerin semua lagu vaforit kamu termasuk Rembulan Proborini Versi Keroncong Cipt Ipa Hadi Sasono hanya di EplaylistClub. Play lagu Rembulan Proborini Versi Keroncong Cipt Ipa Hadi Sasono menggunakan EplaylistClub musik player untuk menikmati lagu vaforit kamu

Title: Ardia Diwang Probowati - Rembulan
Years: 2019
Genre: Music
Size: +- 6,5MB
Duration: 5:00
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yuk subscribe untuk mendapatkan update lagu terbaru dari kami. Atau bisa juga simpan link berikut : Eplaylist Feedburner