Download lagu Didi Kempot - Banyu Langit. Download lagu Didi Kempot - Banyu Langit MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Didi Kempot - Banyu Langit. Download Didi Kempot - Banyu Langit Cepat. Download Didi Kempot - Banyu Langit terpopuler.. Kalian bisa klik judul lagu pada list untuk download lagu Didi Kempot - Banyu Langit.

Lirik Lagu Didi Kempot - Banyu Langit

sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Download lagu Didi Kempot Pamer Bojo Official MP3 dan MP4 Gratis. Download cepat tanpa halangan, kamu juga bisa dengerin semua lagu vaforit kamu termasuk Didi Kempot Pamer Bojo Official hanya di EplaylistClub. Play lagu Didi Kempot Pamer Bojo Official menggunakan EplaylistClub musik player untuk menikmati lagu vaforit kamu

Title: Didi Kempot - Banyu Langit
Years: 2017
Genre: Music
Size: +- 5,64MB
Duration: 4:59
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yuk subscribe untuk mendapatkan update lagu terbaru dari kami. Atau bisa juga simpan link berikut : Eplaylist Feedburner