Download lagu Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi. Download lagu Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi. Download Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi Cepat. Download Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi terpopuler.. Kalian bisa klik judul lagu pada list untuk download lagu Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi.

Lirik Lagu Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi

Atiku rasane loro

nyawang kowe rabi karo wong liyo

nangis getih eluhku

remuk ajur rosoku

kowe tego ninggal aku

opo iki wes dalane

kudu pisah kelangan tresnane

kudu kuat atiku kudu kuat batinku

senajan nyikso tresnoku

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo

mblenjani tresnoku nelongso

Atiku rasane loro

nyawang kowe rabi karo wong liyo

nangis getih eluhku

remuk ajur rosoku

kowe tego ninggal aku

opo iki wes dalane

kudu pisah kelangan tresnane

kudu kuat atiku kudu kuat batinku

senajan nyikso tresnoku

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo

mblenjani tresnoku nelongso

Biyen tak tandur pari tukule suket teki

Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi

Kowe tego nglarani blenjani janji suci

Netes eluh tangisku wong tresni wani kelangan

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo

mblenjani tresnoku nelongso

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo

mblenjani tresnoku nelongso

Download lagu Nella Kharisma Ditinggal Rabi Lagista Live Blora MP3 dan MP4 Gratis. Download cepat tanpa halangan, kamu juga bisa dengerin semua lagu vaforit kamu termasuk Nella Kharisma Ditinggal Rabi Lagista Live Blora hanya di EplaylistClub. Play lagu Nella Kharisma Ditinggal Rabi Lagista Live Blora menggunakan EplaylistClub musik player untuk menikmati lagu vaforit kamu

Title: Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi
Years: 2018
Genre: Music
Size: +- 7,28MB
Duration: 6:23
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yuk subscribe untuk mendapatkan update lagu terbaru dari kami. Atau bisa juga simpan link berikut : Eplaylist Feedburner