Download lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng. Download lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng. Download Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng Cepat. Download Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng terpopuler.. Kalian bisa klik judul lagu pada list untuk download lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng.

Lirik Lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng

Ning kuto tulungagung

Dalan iki ngelengke

Atiku bingung mikirne

Tresnamu sing ilang

Ning tretek lembu peteng

Tulungagung

Tansah eling saben aku nyawang

Kopi cete sing wes dadi budayane

Lungguh jejer semende pundaku

Karo ngomong yen kowe tresno aku


Ning tretek lembu peteng

Kowe janji tresnamu sing gede ora

Bakal lali nanging nyatane kowe

Cidro ing janji marang aku

Sing tansah setiyo ngenteni

Tretek lembu peteng iki

Dadi saksi tresnamu sing gede

Ora bakal lali...

Panggung rejo pabrik gulo

Mojo panggung kowe cidro janji

Marang gusti sing agung...


Tansah eling saben aku nyawang

Kopi cete sing wes dadi budayane

Lungguh jejer semende pundaku

Karo ngomong yen kowe tresno aku


Ning tretek lembu peteng kowe janji

Tresnamu sing gede ora bakal lali

Nanging nyatane kowe cidro ing janji

Marang aku sing tansah setyo ngenteni

Tretek lembu peteng iki dadi saksi

Tresnomu seng gede ora bakal lali

Paggung rejo pabrik gulo mojo panggung

Kowe cidro janji marang gusti sing agung

Download lagu Tretek Lembu Peteng 2 Dwi Kumala Official MP3 dan MP4 Gratis. Download cepat tanpa halangan, kamu juga bisa dengerin semua lagu vaforit kamu termasuk Tretek Lembu Peteng 2 Dwi Kumala Official hanya di EplaylistClub. Play lagu Tretek Lembu Peteng 2 Dwi Kumala Official menggunakan EplaylistClub musik player untuk menikmati lagu vaforit kamu

Title: Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng
Years: 2019
Genre: Music
Size: +- 6,54MB
Duration: 5:49
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yuk subscribe untuk mendapatkan update lagu terbaru dari kami. Atau bisa juga simpan link berikut : Eplaylist Feedburner