Download lagu Via Vallen - Banyu Langit. Download lagu Via Vallen - Banyu Langit MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Via Vallen - Banyu Langit. Download Via Vallen - Banyu Langit Cepat. Download Via Vallen - Banyu Langit terpopuler.. Kalian bisa klik judul lagu pada list untuk download lagu Via Vallen - Banyu Langit.

Lirik Lagu Via Vallen - Banyu Langit

sworo angin angin sing ngeridu ati

ngelingake sliramu sing tak tresnani

pingin nangis ngetoke eluh neng pipi

suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi


ngalemo ngalem neng dadaku

tambanono roso kangen neng atiku

ngalemo ngalem neng aku

ben ra adem kesiram udan ing dalu


banyu langit sing ono dhuwur khayangan

watu gedhe kalingan mendunge udan

telesono atine wong seng kasmaran

setyo janji seprene tansah kelingan


ademe gunung merapi purbo

melu krungu swaramu ngomongke opo

ademe gunung merapi purbo

sing ning langgran wonosari jogjakarta


janjine lungane ra nganti suwe-suwe

pamit esuk lungane ra nganti sore

janjine lungane ra nganti semene suwene

nganti kapan tak enteni sak tekane


banyu langit sing ono dhuwur khayangan

watu gedhe kalingan mendunge udan

telesono atine wong seng kasmaran

setyo janji seprene tansah kelingan


ademe gunung merapi purbo

melu krungu swaramu ngomongke opo

ademe gunung merapi purbo

sing ning langgran wonosari jogjakarta


janjine lungane ra nganti suwe-suwe

pamit esuk lungane ra nganti sore

janjine lungane ra nganti semene suwene

nganti kapan tak enteni sak tekane

Download lagu Via Vallen Bagai Langit Dan Bumi Official Video MP3 dan MP4 Gratis. Download cepat tanpa halangan, kamu juga bisa dengerin semua lagu vaforit kamu termasuk Via Vallen Bagai Langit Dan Bumi Official Video hanya di EplaylistClub. Play lagu Via Vallen Bagai Langit Dan Bumi Official Video menggunakan EplaylistClub musik player untuk menikmati lagu vaforit kamu

Title: Via Vallen - Banyu Langit
Years: 2018
Genre: Music
Size: +- 6,50MB
Duration: 5:45
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yuk subscribe untuk mendapatkan update lagu terbaru dari kami. Atau bisa juga simpan link berikut : Eplaylist Feedburner