Download lagu Via Vallen - Konco Turu. Download lagu Via Vallen - Konco Turu MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Via Vallen - Konco Turu. Download Via Vallen - Konco Turu Cepat. Download Via Vallen - Konco Turu terpopuler.. Kalian bisa klik judul lagu pada list untuk download lagu Via Vallen - Konco Turu.

Lirik Lagu Via Vallen - Konco Turu


Yen tak sawang sorote mripatmu

Jane ku ngerti ono ati sliramu

Nanging anane mung sewates konco

Podo ra wanine ngungkapke tresno


Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu

Terpampang gambar waru ning atimu

Nganti kapan abot iku ora mok dukung

Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta


Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan

Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang

Ini semua karena hubungan pertemanan

Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan


Adem panas awakku gara-gara kamu

Nyibakke atiku, gati menyang aku

Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu

Tansah nyoto keroso konco dadi tresno



Nggereges awak ku naliko mepet sliramu

Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku

Bingung rasane atiku kepiye nyikapi

Biyene konco suwi sak iki tak tresnani


Yen tak sawang sorote mripatmu

Jane ku ngerti ono ati sliramu

Nanging anane mung sewates konco

Podo ra wanine ngungkapke tresno


Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu

Terpampang gambar waru ning atimu

Nganti kapan abot iku ora mok dukung

Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta


Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan

Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang

Ini semua karena hubungan pertemanan

Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan


Adem panas awakku gara-gara kamu

Nyibakke atiku, gati menyang aku

Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu

Tansah nyoto keroso konco dadi tresno


Nggereges awak ku naliko mepet sliramu

Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku

Bingung rasane atiku kepiye nyikapi

Biyene konco suwi sak iki tak tresnani


Yen tak sawang sorote mripatmu

Jane ku ngerti ono ati sliramu

Nanging anane mung sewates konco

Podo ra wanine ngungkapke tresno


Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu

Terpampang gambar waru ning atimu

Nganti kapan abot iku ora mok dukung

Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta


Yen tak sawang sorote mripatmu

Jane ku ngerti ono ati sliramu

Nanging anane mung sewates konco

Podo ra wanine ngungkapke tresno


Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu

Terpampang gambar waru ning atimu

Nganti kapan abot iku ora mok dukung

Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Download lagu Jihan Audy Konco Turu Rendezvous 1st Cb Maestro MP3 dan MP4 Gratis. Download cepat tanpa halangan, kamu juga bisa dengerin semua lagu vaforit kamu termasuk Jihan Audy Konco Turu Rendezvous 1st Cb Maestro hanya di EplaylistClub. Play lagu Jihan Audy Konco Turu Rendezvous 1st Cb Maestro menggunakan EplaylistClub musik player untuk menikmati lagu vaforit kamu

Title: Via Vallen - Konco Turu
Years: 2018
Genre: Music
Size: +- 5,52MB
Duration: 4:47
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yuk subscribe untuk mendapatkan update lagu terbaru dari kami. Atau bisa juga simpan link berikut : Eplaylist Feedburner