Download lagu Via Vallen - Korban Janji. Download lagu Via Vallen - Korban Janji MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Via Vallen - Korban Janji. Download Via Vallen - Korban Janji Cepat. Download Via Vallen - Korban Janji terpopuler.. Kalian bisa klik judul lagu pada list untuk download lagu Via Vallen - Korban Janji.

Lirik Lagu Via Vallen - Korban Janji

dulu begitu indah

saaat kau bersamaku

dulu begitu mesra

saat kau di sampingku


namun semua itu

pupus, hilang

dan tak tersisa lagi

janji yang kau ucap dulu itu

tinggalah kenangan


aku mbyen wes tau dadi bojomu

nanging opo kowe ninggalke awakku

opo pancen tresnamu ra cukup siji

koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji


Jarene ra mblenjanji

jebul nyatane endi

lungo ara bali-bali

malah ninggalke janji


opo wes ra kelingan

karo awakku iki

sing mbyen tok tresnani

roso tekan e mati


yen ngono cen pengenmu

ngomong o terus terang

rausah gawe coro

medotke sesambungan


nek wes cukup semene

anggonmu le bebrayan

kabeh tk pupus wae

timbang ngrusak pikiran


aku mbyen wes tau dadi bojomu

nanging opo kowe ninggalke awakku

opo pancen tresnamu ra cukup siji

koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji


yen kabeh mau salahku aku njaluk ngapura

opo koe lungo mergo aku ra sugeh bondo

omonganmu polah tingkahmu ratau ngajeni aku

sak kepenak e dewe awakmu gawe loro atiku

opo iki garis e aku ro kowe pisah

wes wegah gagas wanito sing gawe urepku bubrah


saiki aku kudu moveon

nglalekke alon-alon

mugo oleh gantine kui bakal kelakon


aku mbyen wes tau dadi bojomu

nanging opo kowe ninggalke awakku

opo pancen tresnamu ra cukup siji

koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji


aku mbyen wes tau dadi bojomu

nanging opo kowe ninggalke awakku

opo pancen tresnamu ra cukup siji

koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

Download lagu Dj Korban Janji MP3 dan MP4 Gratis. Download cepat tanpa halangan, kamu juga bisa dengerin semua lagu vaforit kamu termasuk Dj Korban Janji hanya di EplaylistClub. Play lagu Dj Korban Janji menggunakan EplaylistClub musik player untuk menikmati lagu vaforit kamu

Title: Via Vallen - Korban Janji
Years: 2018
Genre: Music
Size: +- 5,13MB
Duration: 4:8
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yuk subscribe untuk mendapatkan update lagu terbaru dari kami. Atau bisa juga simpan link berikut : Eplaylist Feedburner