Download lagu Via Vallen - Ra Jodo. Download lagu Via Vallen - Ra Jodo MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Via Vallen - Ra Jodo. Download Via Vallen - Ra Jodo Cepat. Download Via Vallen - Ra Jodo terpopuler.. Kalian bisa klik judul lagu pada list untuk download lagu Via Vallen - Ra Jodo.

Lirik Lagu Via Vallen - Ra Jodo

maafkanku kali ini harus pergi

meninggalkan kamu yang aku sayangi

banyu moto iki mili nguras ati

kelingan tresnoku ora direstui


mama papa maafkan aku yang tak bisa

membawa calon mantumu muleh

mergo anakmu iki ra diparingi restu

marang calon besanmu


sak tenane ati iki loro loro loro

cintaku terhalang oleh restune wong tuwo

jarene janjimu urip bareng nganti bongko

nyatane sak iki kowe digondol wong liyo


nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi

lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo


karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui

tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti

yen pancen ngono anane abote sing keroto iki

kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni


maafkanku kali ini harus pergi

meninggalkan kamu yang aku sayangi

banyu moto iki mili nguras ati

kelingan tresnoku ora direstui


mama papa maafkan aku yang tak bisa

membawa calon mantumu muleh

mergo anakmu iki ra diparingi restu

marang calon besanmu


sak tenane ati iki loro loro loro

cintaku terhalang oleh restune wong tuwo

jarene janjimu urip bareng nganti bongko

nyatane sak iki kowe digondol wong liyo


nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi

lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo


karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui

tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti

yen pancen ngono anane abote sing keroto iki

kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni


maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi

banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui

maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi

banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui

Download lagu Via Vallen Ra Jodo Full Lirik MP3 dan MP4 Gratis. Download cepat tanpa halangan, kamu juga bisa dengerin semua lagu vaforit kamu termasuk Via Vallen Ra Jodo Full Lirik hanya di EplaylistClub. Play lagu Via Vallen Ra Jodo Full Lirik menggunakan EplaylistClub musik player untuk menikmati lagu vaforit kamu

Title: Via Vallen - Ra Jodo
Years: 2018
Genre: Music
Size: +- 5,35MB
Duration: 4:30
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yuk subscribe untuk mendapatkan update lagu terbaru dari kami. Atau bisa juga simpan link berikut : Eplaylist Feedburner