Download lagu Via Vallen - Sewu Kutho. Download lagu Via Vallen - Sewu Kutho MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Via Vallen - Sewu Kutho. Download Via Vallen - Sewu Kutho Cepat. Download Via Vallen - Sewu Kutho terpopuler.. Kalian bisa klik judul lagu pada list untuk download lagu Via Vallen - Sewu Kutho.

Lirik Lagu Via Vallen - Sewu Kutho

Sewo kuto uwis tak liwati

Sewu ati tak takoni

Nanging kabeh

Podo rangerteni

Lungamu neng endi

Pirang tahun aku nggoleki

Seprene durung biso nemoni


Wis tak coba

Nglaliake jenengmu

Soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu


Umpamane kowe uwis mulyo

Lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan sak kedeping moto

Kanggo tombo kangen jroning dodo


Wis tak coba

Nglaliake jenengmu

Soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu


Umpamane kowe uwis mulyo

Lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan wektumu mung sedhela

Tak nggo tombo kangen jroning dodo


Senajan sak kedeping moto

Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Download lagu Via Vallen Sewu Kutho Lirik MP3 dan MP4 Gratis. Download cepat tanpa halangan, kamu juga bisa dengerin semua lagu vaforit kamu termasuk Via Vallen Sewu Kutho Lirik hanya di EplaylistClub. Play lagu Via Vallen Sewu Kutho Lirik menggunakan EplaylistClub musik player untuk menikmati lagu vaforit kamu

Title: Via Vallen - Sewu Kutho
Years: 2019
Genre: Music
Size: +- 6,20MB
Duration: 5:15
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yuk subscribe untuk mendapatkan update lagu terbaru dari kami. Atau bisa juga simpan link berikut : Eplaylist Feedburner