Download lagu Via Vallen - Wegah Kelangan. Download lagu Via Vallen - Wegah Kelangan MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Via Vallen - Wegah Kelangan. Download Via Vallen - Wegah Kelangan Cepat. Download Via Vallen - Wegah Kelangan terpopuler.. Kalian bisa klik judul lagu pada list untuk download lagu Via Vallen - Wegah Kelangan.

Lirik Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan

Rungokno jerit atiku iki

Sing bingung noto roso neng ati

Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki


Tulung kowe ojo salah tompo

Ojo mbok pikir aku ngeliyo

Kabeh iki kahanan

Ra iso neruske katresnan


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Ora ono niatku ngelarani atimu

Rungokno aku senajano aku sing kleru

Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku

Yo mung kanggo awakmu

Cukup pisan iki kowe loro ati

Ora tak baleni anggonku le nglarani


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Mung kependem roso tresno

Bebarengan ora bakal dadi nyoto

Pengen langgeng yo kuwi karepku

Nanging wong tuaku ora setuju


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Download lagu Intan Rahma Wegah Kelangan Official Video Klip MP3 dan MP4 Gratis. Download cepat tanpa halangan, kamu juga bisa dengerin semua lagu vaforit kamu termasuk Intan Rahma Wegah Kelangan Official Video Klip hanya di EplaylistClub. Play lagu Intan Rahma Wegah Kelangan Official Video Klip menggunakan EplaylistClub musik player untuk menikmati lagu vaforit kamu

Title: Via Vallen - Wegah Kelangan
Years: 2018
Genre: Music
Size: +- 5,40MB
Duration: 4:35
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yuk subscribe untuk mendapatkan update lagu terbaru dari kami. Atau bisa juga simpan link berikut : Eplaylist Feedburner